Vergoedt mijn verzekering de reparatie?

In veel gevallen dekt uw inboedelverzekering de schade

Een veelvoorkomend en heel vervelend scenario; uzelf. uw zoon of dochter laat uw smartphone, tablet of laptop binnenshuis vallen en daardoor is flinke schade opgetreden aan het apparaat. Wat nu? Repareren kost veel geld en de aanschaf van een nieuwe smartphone, tablet of laptop kost u nog veel meer geld. Kortom, een negatief verhaal waar u niet vrolijk van wordt.

Wat veel gebruikers zowel zakelijk als particulier nu net niet weten (of vergeten...) is het feit dat u in veel gevallen voor deze schade verzekerd bent via uw inboedelverzekering. Neem in het geval van schade binnenshuis dus altijd direct contact op met uw inboedelverzekeraar, verzekeringsagent of verzekeringsmaatschappij om een eventuele vergoeding van de schade te bespreken.

Het komt vaak voor dat uw verzekeraar eerst een offerte t.b.v. de reparatiekosten wil ontvangen, voordat ze de schade vergoeden. Wees gerust. Wij hebben als erkend reparateur samenwerkingsverbanden met een groot aantal verzekeraars binnen de Benelux. Heeft u dus een offerte nodig voor aanvang van de reparatie, dan is dit uiteraard geen enkel probleem!

Kunnen we u helpen met het verzekeringsproces? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij helpen u graag op weg

iPhone reparatie verzekering