Waarom repareren?

Het is een feit dat het repareren van uw smartphone, tablet of laptop vele malen voordeliger is dan de aanschaf van een nieuw apparaat. Het kiezen voor een reparatie bij een erkende reparateur is dus in eerste instantie enorm kostenbesparend. Wees dus geen dief van uw eigen portemonnee en bekijk altijd de reparatieopties voordat u overgaat tot de aanschaf van een nieuwe smartphone, tablet of laptop.

En ook al bent u zelf toe aan vernieuwing; een gerepareerd apparaat kunt u altijd weer verkopen of wellicht elders inzetten.

Buiten het economische voordeel, verlengt u door te kiezen voor een reparatie ook de levensduur van uw toestel. Op deze manier draagt u in hoge mate bij aan een duurzame samenleving.

Als Westerse consumptiemaatschappij zijn we op jaarbasis verantwoordelijk voor de productie van ongeveer 50 miljoen ton elektronisch afval. Omdat recyclen een enorm kostbaar en tijdrovend proces is, wordt momenteel 75% van dit elektronisch afval illegaal verscheept naar landen als China, India of Ghana. Hier komt het op lekkende stortplaatsen terecht en wordt een groot gedeelte direct verbrand. Dit brengt, zoals u begrijpt, wereldwijd enorme gezondheids- en verontreinigingsproblemen met zich mee.

Vandaar dat wij als duurzame reparatieorganisatie ons voor 100% focussen op betrouwbare, snelle en milieuvriendelijke reparaties.